Eindereeks of promo-fiets kopen

Elk jaar komen nieuwe modellen op de fietsmarkt. Elk jaar komen een heleboel einde-reeks fietsen vrij die fietshandelaars aanbieden met stevige kortingen. Die fietsen vind je terug op vindjefiets.be.

Groot aanbod

Wij verzamelen al deze fietsen, zodat jij een overzicht krijgt van welke fietsen beschikbaar zijn bij de officiële fietshandelaar. Aan de hand van vindjefiets.be kan je je bezoek aan de fietshandelaar voorbereiden. Je kan de fiets reserveren, zodat je zeker bent dat de fietshandelaar je fiets eventjes aan de kant houdt.

Fietshandelaars met passie voor het vak.

Wij geloven in vakkennis.

In tijden van online aankopen wordt het soms vergeten. Vakkennis is meer dan nodig. Tegelijkertijd mogen we het online aspect niet onderschatten. U kijkt in de eerst plaats online wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe fiets. Onderschat de meerwaarde van de fietshandelaar niet. Hij geeft u advies en zorgt ervoor dat u veilig de baan op gaat en dat met een fiets die bij u past.

De aangesloten fietshandelaars op vindjefiets.be zijn mensen met ervaring en passie voor het vak. Alvorens een fietshandelaar zich bij ons aansluit, gaan we na of hij meegaat in onze kwaliteit-visie . We willen zeker zijn dat u kan rekenen op kwaliteit en service.

U mag er zeker van zijn dat zij u de juiste fiets aanbieden. Daarbij kan u rekenen op een uitstekende dienst na verkoop en onderhoud van de bovenste plank!

Een fiets aankopen

Een fiets aankopen op onze website is niet mogelijk. Dit online platform biedt een assortiment fietsen en linkt door naar de plaatselijke fietshandelaar. Neem dus contact op met de fietshandelaar. Meer info hoe je best contact op neemt vind je hier: contact opnemen met je fietshandelaar.