Missie & Visie

Beste fietshandelaar,

De fietsmarkt evolueert. En da’s positief!

We horen het wel vaker: “Fietsenwinkels schieten als paddestoelen uit de grond”. Dat klopt, er komen er steeds meer. We zien het minder graag, maar zien ook steeds vaker kleinere fietshandelaars op de markt verschijnen die naast een hoofdberoep fietsenmaker zijn en zo een extra centje bijverdienen. Het volwassenen-onderwijs vraagt meer plaats voor de cursus ‘fietstechnicus’, elektrische fietsen verkopen als zoete broodjes etc.

Het is bewezen. Fietsen zit in de lift. Dat is positief voor producenten, leveranciers en fietshandelaars. Zien we ook grote spelers op de markt terrein winnen. Lokale en internationale webshops maken het de kleine fietshandelaar niet gemakkelijk. Vaak ontbreekt de kennis en tijd om ook als kleine fietsenhandel een webshop te starten. Dat is begrijpelijk, zowel voor diegene die meegaan in deze evolutie en voor diegene die hiermee moeite hebben.

Vakkennis is meer dan ooit nodig. Bijscholing over elektrische fietsen is cruciaal. De fietsmarkt op de voet opvolgen hoort erbij.

Daarom deze online vindjefiets.be oplossing om fietsen online aan te prijzen. Om ook die kant van het fietsverhaal te gebruiken, ondanks het gebrek aan technologische kennis. Vindjefiets.be geeft je, als fietshandelaar de kans om je voorraad fietsen die je minder snel verkoopt, online aan te bieden. Zo bereik je een hoop nieuwe potentiële klanten. Tegelijkertijd heeft die klant een perfect overzicht van welke fietsen hij bij jou kan vinden.

Wij sturen dit aanbod. Er zijn een aantal regels zodat het aanbod op vindjefiets.be eerlijk en transparant blijft.

Daarom geen -nieuwe seizoen- fietsen op vindjefiets.be, wel eindereeks en promotie-fietsen. Fietsmodellen van het vorige fietsseizoen. Die fietsen blijven in de fietsshop staan en dat kost geld. We streven ook naar transparantie voor de bezoeker. Welke fiets, welk maat, welke specificaties moeten worden vermeld worden bij elke fiets. We werken naar een ultiem platform waardoor de bezoeker duidelijkheid krijgt welke fietsen u staan heeft en of die geschikt is voor haar/hem. Want, de juiste fiets voor de juiste persoon creëert tevredenheid en terugkomende klanten.

Met deze online oplossing bereik je meer potentiële klanten. Meer zichtbaarheid, meer klanten over de vloer. Meer klanten over de vloer zorgt voor snellere verkoop en tevredenheid.

Wij, als online dienstverlener, streven samen met u, als fietshandelaar een positieve fietsverkoop-cultuur te realiseren. Samen staan we sterk.

Beste fietsgroeten,

Rembrand (uw persoonlijke contactpersoon) en het -vindjefiets.be- Team.


png_bikeriders