Tips over contact met fietshandelaars

Heb je een fiets gevonden die je graag wil testen?

Fijn! Dan zijn er een aantal mogelijkheden:

Je kan de fiets reserveren. Zo ben je zeker dat de fiets van jouw voorkeur aan de kant wordt gehouden tot jij langskomt. We vragen dat je binnen de 7 dagen langsgaat bij de desbetreffende fietshandelaar. Zo weet hij ook dat je echt geïnteresseerd bent. De fiets, gaat offline van zodra jij die reserveert. Hij komt terug online, wanneer je na 7 dagen niet op bezoek kwam.

Je kan de fietshandelaar een vraag stellen. Op de productpagina klik je op het tekstballonnetje waarna je een vraag kan stellen. Hiervoor moet je je wel even registreren op de website.

Tips:

  • Noteer met wie je gesproken hebt.
  • Bespreek de details van de fiets, zodat je het beide over dezelfde fiets hebt.
  • Vraag wanneer je het best kan langskomen, wanneer de fiets kan worden opgehaald of worden bezorgd en welke betaalmethodes beschikbaar zijn.
  • En tenslotte, maak concrete afspraken over je bezoek, de prijs en wat inclusief en exclusief is. Bijvoorbeeld het eerste gratis onderhoud.

Je kan de PDF downloaden en meebrengen bij je bezoek aan de desbetreffende fietshandelaar. Let wel, zo reserveer je de fiets niet. Het kan dus zijn dat de fiets in tussentijd reeds verkocht werd.

We wensen je alvast veel plezier met je zoektocht en met je nieuwe fiets!

Het -vindjefiets.be- Team.


 Open